bla

Online Yogalessen bij BALA

Op dit moment zijn er géén Online yogalessen bij BALA 

 

Wat een uitdaging krijgen we voor onze kiezen op het moment! Het vraagt op veel vlakken om een sterk staaltje van OMDENKEN. Dit geldt voor mij op persoonlijk vlak, maar zeker ook op het zakelijke vlak. Want: hoe kan ik mijn lessen aan blijven bieden de komende tijd(en)?

Gelukkig loop ik niet weg voor een uitdaging!

Op dit moment kun je weer op 2 manieren mijn Yogalessen volgen:

1. Via mijn Youtube-Kanaal. Als vaste cursist krijg je een link toegestuurd, zodat je op je eigen moment de les kunt volgen. Dag van versturen link: dinsdag
2. Via Zoom, waar ik wekelijks 2 live-yogalessen verzorg. Ook hier krijgen je als vaste cursist een link voor toegestuurd, zodat je deel kunt nemen aan de les en vooraf en achteraf ook nog even contact met elkaar kunt hebben via de video-chat. Dag en tijdstip: maandagavond van 19.30 - 20.30 en vrijdagochtend van 9.30 - 10.30

Denk je nou: goh, ik zou ook wel aan deze lessen mee willen doen, maar ben op dit moment nog geen curstist bij BALA? Laat mij dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook of je YouTube of Zoom wilt gaan doen). Je kunt namelijk ook losse lessen volgen, door vooraf  via een Tikkie het lesbedrag over te maken op de rekening van BALA.

Voor de online lessen worden dezelfde tarieven gehanteerd als voor de reguliere lessen.

(Ps: ook in Noorderlucht geef ik een Zoom-YinYogales. Deze les is op de woensdagavond om 19.30 - 20.30. Hiervoor kun je je aanmelden via www.noorderlucht.nl)

 

Namasté,

Elbrecht