bla

Vanaf maandag 26 augustus gaan we weer van start met de yoga! Wat vloog de zomer voorbij.... Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben om weer te starten, als dat ik dat heb :)

De lestijden en -inhoud van maandag 19.30, woensdag 17.30 en vrijdag 9.30 blijven zoals ze waren. Een milde vorm van Hathayoga, waarin ruimte is om verbinding te maken met je lichaam en je ziel. Nieuw is de lestijd van woensdag 19.45, waarin een nieuwe lessoort wordt geintroduceerd, namelijk Adem&Meditatie. Over deze les lees je meer onder deze link.

De meeste cursisten hebben voor de vakantie al aangeven welke dag en welk tijdstip hun voorkeur heeft. Twijfel je er aan of je plekje is gereserveerd, neem dan nog even contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard zijn nieuwe cursisten ook welkom!

Ik zie jullie graag in de week van 26 augus

Samen met Akkelien Medina Ekkers biedt BALA op 5, 12 en 19 juni een Yoga-Drieluik aan in de Ger op Frijlân.

Tijdens elke sessie van de Yoga-Drieluik starten we met het aanleren en ervaren van diverse meditatie- en ademtechnieken. Vervolgens gaan we aan de slag met verschillende invalshoeken en vormen van Yoga. Elke sessie ronden we af met NidraYoga (de slaap van de yogi's).

Heb je zin om je kortdurend op een intensieve manier te verbinden met yoga? Wil je graag meer leren over de achtergrond van meditatie en yoga? Kortom: vind je het leuk om het Yoga-Driekluik te volgen?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Frijlân, Boksumerdyk 5 te Leeuwarden.
Data: 5, 12 en 19 juni.
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Investering: € 75.- (Een losse sessie volgen kan ook en kost € 27,50)

We ontmoeten je graag!

Hartegroet van Akkelien Medina en Elbrecht
www.akkelienmedina.nl
www.balawergea.nl

In de donkere dagen voor Kerst is het fijn om ons te verbinden met het Licht en met elkaar.

Graag nodig ik je daarom uit om deel te nemen aan de Lichtmeditatie op maandagavond 17 december van 19.30 - 20.30 uur. De avond zal bestaan uit een meditatie, welke wordt afgesloten met het gezamelijk zingen van een mantra, begeleid door gitaar.
 
Je hoeft voor deze avond geen ervaring te hebben met mediteren en er zijn geen kosten aan verbonden.
 
Elke jaar staat er ook een donatiepot voor een goed doel. Wie tips heeft voor een mooi, bijzonder en lokaal project, mag dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier hoop ik dat we gezamelijk een beetje licht kunnen brengen, daar waar het nodig is. 

Ik zou het fijn vinden om je te zien! Opgave kan tot 17 december 18.00 uur. Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je aanmelden tijdens een les.

Een warme groet, Elbrecht

 

Nadat de yoga bij BALA een aantal maanden stil heeft gelegen ivm een verhuizing, gaan we vanaf de 2de week van september weer van start! Wat bijzonder is, is dat er vanaf nu les zal worden gegeven in een Ger (of Yurt), een mongoolse tent. De Ger staat op Frijlân, een bijzondere, natuurlijke en avontuurlijke plek, vlak onder Leeuwarden. De locatie geeft een unieke sfeer aan de Meditatieve Hathayogalessen. Voel je vrij om een gratis proefles te komen nemen. In september is elke eerste les of proefles gratis :)

Kijk onder lesrooster naar de lestijden en het adres. Voel je welkom!

Op vrijdagmiddag 26 januari 2018 van 15.30 - 17.00 starten we met een nieuwe Weerbaarheidsgtraining voor meiden van 8 t/m 11 jaar. Later in het seizoen willen we ook nog starten met een jongensgroep van 7 t/m 10 jaar.
Een belangrijke voorwaarde voor weerbaarheid is een gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en veilig voelen. Vanuit dit gevoel kun je vanuit kracht voor jezelf opkomen en/of zo nodig hulp halen. Sommige kinderen kunnen hier wel wat ondersteuning bij gebruiken. Ken je jongens of meiden die baat zouden kunnen hebben bij een weerbaarheidstraining? Meld ze dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je kijken op https://www.balawergea.nl/weerbaarheid.

Lichtmeditatie & Kerstborrel

Laat het licht van je wezen,
het bewust kennen van je ware zelf,
uitstralen naar de mensen om je heen.

Neil Douglas-Klotz

bala algemeen

 

Uitnodiging Lichtmeditatie en Kerstborrel

In de donkere dagen voor Kerst, is het fijn om ons te verbinden met het licht en met elkaar. Daarom nodigen we je ook dit jaar weer uit om op maandagavond 18 december om 20.00 deel te nemen aan de lichtmeditatie. De meditatie duurt ongeveer een half uur. Daarna is er een hapje en een drankje. Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren en er zijn geen kosten aan verbonden.
 
Elke jaar zetten we ook een donatiepot neer voor een goed doel. We zijn nog in beraad welk doel het dit jaar zal zijn.

We zouden het fijn vinden om je te zien! Opgave kan tot 16.00 uur op 18 december. Dit ivm de catering. Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je aanmelden tijdens de les.

Een warme groet van het BALAteam

Tijdens de hele maand september kun je gratis een proefles Mindful Hathayoga komen doen. Altijd al benieuwd geweest of yoga wat voor je is? Voel je vrij om een les mee te komen doen. Opgeven voor een proefles kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Welkom!

Het lesrooster van september t/m december 2017 staat online. Kijk onder Lesrooster en meld je aan voor je yogales(sen)!

Vandaag heeft Tinie Pol de yogaruimte onder handen genomen. Fris gepoetst en met een nieuwe uitstraling (met de oude vertrouwde spulletjes), is de ruimte klaar voor de start van de yogalessen vanaf volgende week maandag 4 september! Deze week vind je in de nieuwsbrief en op de website het lesrooster en kun je je inschrijven voor de lessen! #wehebbenerweerzinin!

Laatste nieuws

Workshops / Cursussen