bla

De komende maanden kun je met regelmaat op de vrijdagavond meedoen aan een workshop. Hieronder vind je de data. Klik voor meer informatie over de inhoud van de workshop op de link.

Vrijdagavond 25 september: YinYoga met Klankschalen
Vrijdagavond 23 oktober: Dynamische Meditatie - De 5Ritmes van Gabrïelle Roth
Vrijdagavond 20 november: YinYoga met Klankschalen
Vrijdagavond 18 december: Dynamische Meditatie - Kundalini-Meditatie van Osho

Alle workshops zijn van 19.30 - 21.00. Bijdrage: 15 euro.
Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de WhatsApp

Wat een bijzonder Yogaseizoen hebben we achter de rug. Van yurt, naar zaal, naar online en naar buiten. Het heeft wel wat gevraagd aan flexibiliteit van ons allemaal. En wat ben ik dankbaar dat die flexibiliteit er was! Want: uiteindelijk hebben we toch maar mooi Yoga met elkaar kunnen beleven!

Omdat het zo'n bijzonder seizoen was, wil ik het seizoen ook graag bijzonder en in verbinding met elkaar afsluiten. Daarom nodig ik jullie uit om op vrijdagavond 3 juli van 19.30 - 21.30 deel te nemen aan een mooie avond in de buitenlucht in Nij Beets. Om 19.30 starten we met de Hartchakrameditatie op muziek van Karunesh. Vervolgens is er de mogelijkheid om in stilte een labyrint te lopen (zie onderste foto). We eindigen met een kop thee met wat lekkers.

Het zou leuk zijn als je er bij kunt zijn. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app. Na aanmelding krijg je alle informatie toegestuurd.

Een vrije donatie voor deze avond is welkom.

Namasté,
Elbrecht

Nog meer veranderingen. En wat een leuke! Per 25 februari geef ik, naast de seniorenyoga op de dinsdagochtend,  3 nieuwe lesuren YinYoga in Noorderlucht (op de dinsdagochtend en woensdagavond). Voor meer info over deze lessen, kijk bij het Lesrooster.

Verandering. Wie is er niet oud mee geworden.

Wat een mooie uitspraak van Loesje.Soms worden dingen onverwachts anders. En dan is het de kunst om mee te bewegen.

Per 24 februari zullen de yogalessen van BALA plaatsvinden in de zaal-aan-huis van Evert, op Achter de Hoven 299 te Leeuwarden.
Het is wel een overgang: van een ronde yogaruimte naar een vierkant zaaltje. Van midden op het platteland naar de stad. Maar: in tijden van verandering, houdt het hoofd koel en het hart warm. De inhoud van de lessen en de energie van de groep blijft het zelfde: invoelend, zacht en liefdevol.
Ik hoop jullie allemaal te mogen ontvangen op deze mooie knusse nieuw plek!

Vanaf maandag 26 augustus gaan we weer van start met de yoga! Wat vloog de zomer voorbij.... Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben om weer te starten, als dat ik dat heb :)

De lestijden en -inhoud van maandag 19.30, woensdag 17.30 en vrijdag 9.30 blijven zoals ze waren. Een milde vorm van Hathayoga, waarin ruimte is om verbinding te maken met je lichaam en je ziel. Nieuw is de lestijd van woensdag 19.45, waarin een nieuwe lessoort wordt geintroduceerd, namelijk Adem&Meditatie. Over deze les lees je meer onder deze link.

De meeste cursisten hebben voor de vakantie al aangeven welke dag en welk tijdstip hun voorkeur heeft. Twijfel je er aan of je plekje is gereserveerd, neem dan nog even contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard zijn nieuwe cursisten ook welkom!

Ik zie jullie graag in de week van 26 augus

Samen met Akkelien Medina Ekkers biedt BALA op 5, 12 en 19 juni een Yoga-Drieluik aan in de Ger op Frijlân.

Tijdens elke sessie van de Yoga-Drieluik starten we met het aanleren en ervaren van diverse meditatie- en ademtechnieken. Vervolgens gaan we aan de slag met verschillende invalshoeken en vormen van Yoga. Elke sessie ronden we af met NidraYoga (de slaap van de yogi's).

Heb je zin om je kortdurend op een intensieve manier te verbinden met yoga? Wil je graag meer leren over de achtergrond van meditatie en yoga? Kortom: vind je het leuk om het Yoga-Driekluik te volgen?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Frijlân, Boksumerdyk 5 te Leeuwarden.
Data: 5, 12 en 19 juni.
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Investering: € 75.- (Een losse sessie volgen kan ook en kost € 27,50)

We ontmoeten je graag!

Hartegroet van Akkelien Medina en Elbrecht
www.akkelienmedina.nl
www.balawergea.nl

In de donkere dagen voor Kerst is het fijn om ons te verbinden met het Licht en met elkaar.

Graag nodig ik je daarom uit om deel te nemen aan de Lichtmeditatie op maandagavond 17 december van 19.30 - 20.30 uur. De avond zal bestaan uit een meditatie, welke wordt afgesloten met het gezamelijk zingen van een mantra, begeleid door gitaar.
 
Je hoeft voor deze avond geen ervaring te hebben met mediteren en er zijn geen kosten aan verbonden.
 
Elke jaar staat er ook een donatiepot voor een goed doel. Wie tips heeft voor een mooi, bijzonder en lokaal project, mag dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier hoop ik dat we gezamelijk een beetje licht kunnen brengen, daar waar het nodig is. 

Ik zou het fijn vinden om je te zien! Opgave kan tot 17 december 18.00 uur. Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je aanmelden tijdens een les.

Een warme groet, Elbrecht

 

Nadat de yoga bij BALA een aantal maanden stil heeft gelegen ivm een verhuizing, gaan we vanaf de 2de week van september weer van start! Wat bijzonder is, is dat er vanaf nu les zal worden gegeven in een Ger (of Yurt), een mongoolse tent. De Ger staat op Frijlân, een bijzondere, natuurlijke en avontuurlijke plek, vlak onder Leeuwarden. De locatie geeft een unieke sfeer aan de Meditatieve Hathayogalessen. Voel je vrij om een gratis proefles te komen nemen. In september is elke eerste les of proefles gratis :)

Kijk onder lesrooster naar de lestijden en het adres. Voel je welkom!

Op vrijdagmiddag 26 januari 2018 van 15.30 - 17.00 starten we met een nieuwe Weerbaarheidsgtraining voor meiden van 8 t/m 11 jaar. Later in het seizoen willen we ook nog starten met een jongensgroep van 7 t/m 10 jaar.
Een belangrijke voorwaarde voor weerbaarheid is een gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en veilig voelen. Vanuit dit gevoel kun je vanuit kracht voor jezelf opkomen en/of zo nodig hulp halen. Sommige kinderen kunnen hier wel wat ondersteuning bij gebruiken. Ken je jongens of meiden die baat zouden kunnen hebben bij een weerbaarheidstraining? Meld ze dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je kijken op https://www.balawergea.nl/weerbaarheid.